Kuti të valëzuara

Bizhuteri & Watch & Eyewear
RRETH REYOUNG
Printimi i katalogut të muritLetër ngjitëse

微信图片_20230504135147.jpg
Skenarët e aplikimit
Reyoung corp. themeluar në vitin 2010, është një kompani kryesore e printimit në lindje të Kinës. Kryesisht për të ofruar një platformë sulotion printimi dhe paketimi me një ndalesë për klientët.
Kemi 3700 metra katrorë baza pune për kuti letre, kuti dhuratash, tub letre, qese letre, etj. dhe 4000 metra katrorë bazë fabrike për shërbimin e printimit, duke përfshirë librin, librin hardcover, revistat etj. Ne kemi një komplet të plotë të strukturës së printimit të avancuar dhe më shumë se 300 shokë profesionistë të ekipit të printimit, dhe ky është faktorët më të rëndësishëm për të siguruar cilësinë e produkteve tona.

Informacion

Si të shmangim paketimin e tepërt të kutive kozmetike të dhuratave?

Printimi i teksteve shkollore